Sve kategorije
ENEN
O nama

Oko
JinHong Gas Co., Ltd

Jinhong Gas Co., Ltd. je integrirani dobavljač plina koji intenzivno štiti okoliš i specijaliziran je za istraživanje i razvoj plina, proizvodnju, prodaju i servis. Nakon više od 20 godina istraživanja i razvoja, kompanija je uspostavila mrežu za snabdevanje i servisiranje gasa sa kompletnim kategorijama, razumnim rasporedom i pouzdanom distribucijom, koja može da obezbedi kupcima u oblasti elektronskih poluprovodnika, medicine i zdravlja, očuvanja energije i zaštite životne sredine, novih materijala , nova energija, proizvodnja vrhunske opreme i druge industrije sa više od 100 vrsta gasa u tri kategorije: specijalni gas, gas u rasutom stanju i prirodni gas. Kompanija je osnovala desetine podružnica širom zemlje i krenula na put poslovanja grupe. Kompanija je uspješno uvrštena u odbor za nauku i inovacije 2020. (Kifra dionice: 688106).

Kolektivna energija koja služi našim 6.8 miliona klijenata i pacijenata

 • 2,400+
  Zaposleni u 28 zemalja

  Posvećeni smo svakodnevnom boljem pružanju usluga našim klijentima

 • 350
  Istraživač

  Posvećeni smo svakodnevnom boljem pružanju usluga našim klijentima

 • 100+
  R & D proizvodi

  Kompanija je razvila više od 100 proizvoda, kao što su elektronski specijalni prirodni gas, ......

 • 10,000+
  Kooperativni kupci

  24 godine poslovnog iskustva, saradnje sa kupcima u različitim zemljama

Kompanija ima centar za istraživanje i razvoj, laboratoriju CNAs i centar za ispitivanje čeličnih cilindara, sa snažnom nezavisnom sposobnošću istraživanja i razvoja i kombinovanom sposobnošću industrije, univerziteta i istraživačkih resursa. To je sveobuhvatno rješenje za stvaranje vrijednosti za kupce.

Video prikaz Jinhong Gas Co., Ltd

Uz kontinuirano obogaćivanje proizvoda, kontinuiranu inovaciju načina opskrbe plinom, snažnu transportnu snagu i visokokvalitetnu uslugu, Jinhong shvaća vrijednost koja stoji iza cijene za kupce i osvojio je veliko povjerenje kupaca.

Osnovni koncept Jinhong-a

Sa Jinhong vrijednostima kao jezgrom i Jinhong sistemom kao kodeksom ponašanja, afirmacijom vrijednosti zaposlenih, podsticanjem snova zaposlenih, postizanjem zaposlenih, kupaca i vraćanjem društvu.

Uspostavljanjem operativnog sistema korporativne kulture, neka svi članovi odjela postanu pr-akteri korporativne kulture, kako bi se ostvarilo „unatrašnje poboljšanje morala zaposlenih i eksterno oblikovanje korporativnog imidža“.

Concrete Results

Concrete Results

Jinhongove 7n ultra čistog amonijaka i visoke čistoće 5n5 laughing gasa opremljene su naprednom opremom, sa godišnjom proizvodnjom od više od 12000 tona odnosno 9000 tona. Kvalitet je prepoznat od strane kupaca u elektronskoj industriji i zauzima veliki udio na tržištu.

Vruće kategorije