Sve kategorije
ENEN
Naša tržišta

Naša tržišta

Jinhong Gas pruža sveobuhvatno i sveobuhvatno rješenje za opskrbu plinom.
Dozvolite nam da pomognemo vašem poslovanju da bolje raste.

Vodeća na tržištu
Snabdijevanje plinom visokog kvaliteta

Bilo da je vaša kompanija u industriji poluvodiča, proizvodnoj industriji, medicinskoj ili ekološkoj industriji, Jinhong vam može pružiti visokokvalitetno i konkurentno snabdijevanje plinom.

Jinhong gas je najveći privatni dobavljač plina u Kini, s bogatim proizvodnim linijama, profesionalnim timovima i kanalima na jednom mjestu, što ne samo da osigurava konkurentnost vaše kompanije, već i poboljšava vašu efikasnost proizvodnje.

 • nedefinisan
 • nedefinisan
Vodeće na tržištu visokokvalitetno snabdevanje gasom
 • poluprovodnik
  poluprovodnik

  Kupcima integrisanih kola/poluprovodnika obezbeđujemo razne specijalne gasove, koji su potrebni tehničkim procesima kao što su difuzija, litografija, taloženje, jetkanje, dopiranje, čišćenje itd.

 • LCD
  LCD

  Uz razvoj tehnologije ravnog ekrana, kupcima je potrebno više specijalnih plinova i povezanog profesionalnog znanja i iskustva, JinHong Gas pruža široku paletu specijalnih plinskih materijala kupcima ravnog ekrana uz primjenu dopinga, taloženja tankog filma, jetkanja i procesa čišćenja komore .

 • LED
  LED

  U LED industriji, JinHong Gas godinama nudi specijalne plinove i prateću opremu. Ponosni smo na performanse proizvoda u kvaliteti, pouzdanosti i konzistentnosti.

 • Photovoltaic
  Photovoltaic

  Za fotonaponsku industriju, JinHong-ov specijalni plin primjenjuje se u filmu, polikristalnom siliciju, silicijumskom ingotu silicijuma i primjeni 3-5 spojeva solarnih ćelija, uključujući taloženje tankog filma, čišćenje šupljina, primjenu plina nosača.

 • Proizvodnja
  Proizvodnja

  Industrijski gasovi su poznati kao "krv" industrije. Industrijski gasovi su generalno veoma traženi, ali ne zahtevaju visoku čistoću. Velika količina industrijskih gasova je potrebna u metalurgiji, čeliku, nafti, hemijskoj industriji, mašinama, elektronici, staklu, keramici, građevinskim materijalima, građevinarstvu, preradi hrane, medicini i medicinske i druge industrije,

 • medicinski
  medicinski

  Medicinski gasovi su gasovi koji se koriste u medicinskim procedurama. Uglavnom se koristi za terapiju, anesteziju, vožnju medicinske opreme i alata. Najčešće korišteni plinovi su: kisik, dušik, dušikov oksid, argon, helij, ugljični dioksid i komprimirani zrak.

 • hrana
  hrana

  Plin se široko koristi u hrani. Što se pakovanja tiče, može spriječiti oksidativno propadanje hrane i igrati ulogu u očuvanju. Osim toga, ugljični dioksid kao glavna sirovina gazirane vode može vrlo dobro poboljšati okus napitaka, što je jedan od razloga zašto mnogi kupuju aparate za gaziranu vodu za dom.

 • ekološki
  ekološki

  Zagađenje životne sredine i klimatske promjene uzrokovane velikim razvojem i korištenjem fosilne energije pogoršale su globalnu zabrinutost oko energetskih pitanja, a energetska transformacija je postala neizbježan trend.

Vruće kategorije